ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ
  • 213 042 4551

Επανορθωτική Οδοντιατρική

Ενδοδοντική θεραπεία

Η ενδοδοντία ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία των νόσων του πολφού.

Όταν ένα δόντι υποστεί μια μη αναστρέψιμη βλάβη στο νεύρο, που οφείλεται είτε σε φθορά είτε σε τραύμα, η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) είναι αναγκαία.

Προκειμένου να εκτελέσει σωστά μια ενδοδοντική θεραπεία οι ριζικοί σωλήνες πρέπει να καθαρίζονται, να απολυμαίνονται με ειδικά αντισηπτικά και να διευρυνθούν πριν εμφραχθούν ερμητικά με συγκεκριμένα εμφρακτικά υλικά.

Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός είναι απαραίτητος ο ακτινογραφικός έλεγχος που θα μας δώσει πληροφορίες όχι μόνο για την ανατομία του δοντιού αλλά και για το μέγεθος της βλάβης.

Ελάχιστα επεμβατική επανορθωτική οδοντιατρική

Η ελάχιστα επεμβατική συντηρητική θεραπεία στην επανορθωτική οδοντιατρική ασχολείται με την πρόληψη και τη θεραπεία των οδοντικών αλλοιώσεων, τόσο εκ γενετής (στροφές, δυσχρωμίες, διαστήματα) όσο και επίκτητες (τερηδόνα, κατάγματα) με πρωταρχικό μέλημα τη διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερης υγιούς οδοντικής ουσίας.

Οι τεχνικές αποκατάστασης που χρησιμοποιούμε γίνονται με εντελώς μη-τοξικά, απόλυτα βιοσυμβατά (σύνθετες ρητίνες και κεραμικά) και με υψηλή αισθητική αξία υλικά.

Πριν & Μετά

(κάντε κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες)