ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ
  • 213 042 4551

Φιλοσοφία

Καλώς ήρθατε στην κλινική μας

13816883_10209628142957293_1384292940_nΗ φιλοσοφία μας είναι απλή. Έχουμε δεσμευτεί να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρική περίθαλψη και να κάνουμε την επίσκεψή σας στον οδοντίατρο όσο πιο ευχάριστη και άνετη γίνεται. Η ομάδα του ADVANCED DENTAL CENTER παρέχει μια ιδανική ατμόσφαιρα για τους ασθενείς και σας βοηθά είτε να επαναφέρετε είτε να διατηρήσετε τη στοματική σας υγεία. Ειδικότητά μας είναι το χαμόγελό σας.

Εργαζόμαστε σκληρά σαν ομάδα βελτιώνοντας καθημερινά τις τεχνικές δεξιότητες μας, δεσμευόμενοι για τη συνεχή μας εκπαίδευση σε νέες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα για εσάς μία βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη υψηλού επιπέδου θεραπεία.
Με βάση την φιλοσοφία μας, πιστεύουμε ότι το θεμέλιο για την καλύτερη υγεία των δοντιών βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, το σεβασμό, την επικοινωνία και την κατανόηση. Είμαστε αφοσιωμένοι σε μια πιο ολοκληρωμένη και συνολική προσέγγιση αντιμετώπισης  των οδοντιατρικών προβλημάτων, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις βιολογικές, λειτουργικές και αισθητικές πτυχές του χαμόγελού σας αλλά και τις προσωπικές σας προσδοκίες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η οδοντιατρική είναι μια σύνθετη τέχνη, που απαιτεί τεχνογνωσία, εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να διαχειριστεί σωστά κάθε πτυχή της θεραπείας σας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της κλινικής μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα παρατηρήσετε αμέσως τη διαφορά στον τρόπο προσέγγισης των οδοντιατρικών σας αναγκών.

Γιατί να επισκεφτεί κανείς το Advanced Dental Center ?

Το ADVANCED DENTAL CENTER ένα από τα πιο σύγχρονα εξειδικευμένα πολυιατρεία της Αθήνας και το επιστημονικό του προσωπικό σας υποδέχεται σε έναν άρτια εξοπλισμένο μοντέρνο χώρο, εύκολα προσβάσιμο στο κέντρο της Γλυφάδας.

Η επιλογή σας αποτελεί για μας δέσμευση ότι:

  • Κάθε ιατρός έχει λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση εντός και εκτός συνόρων και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο γνωστικό του αντικείμενο. Όλα τα μέλη της επιστημονικής ομάδας έχουν εξειδικευτεί σε έναν συγκεκριμένο τομέα, με αποτέλεσμα η προσέγγιση κάθε περιστατικού να γίνεται από τη σκοπιά του ειδικού. Το βιογραφικό σημείωμα κάθε συνεργάτη μας μπορείτε να το βρείτε εδώ.
  • Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές μαζί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανήματα και υλικά, ώστε να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  • Μπορείτε να μας επισκεφτείτε χωρίς καμία επιβάρυνση για να συζητήσουμε μαζί τις οδοντιατρικές σας ανησυχίες, να σας διδάξουμε πώς να εκτελείται μια σωστή στοματική υγιεινή και να μιλήσουμε για μερικές από τις επιλογές θεραπείας σας.
  • Εντός των εγκαταστάσεων μας υπάρχει οδοντοτεχνικό εργαστήριο γεγονός που μειώνει δραματικά το χρόνο που απαιτείται μεταξύ των ραντεβού και μας εξασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα αφήσετε την κλινική μας χωρίς τα δόντια σας.
  • Κάθε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης εμφυτευμάτων πραγματοποιείται με τη βοήθεια υπολογιστή μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο, μετεγχειρητικό πόνο και ενδεχόμενες επιπλοκές στο ελάχιστο, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η τοποθέτηση μπορεί να γίνει και αναίμακτα.
  • Για κάθε προσθετική αποκατάσταση που παραδίδουμε, είμαστε οι μόνοι που προσφέρουμε εγγύηση για 2 έτη για ότι κι αν σας συμβεί.
  • Παρέχουμε μια σειρά από επιλογές για να καταστεί δυνατή η αποπληρωμή της θεραπείας σας. Στο ADVANCED DENTAL CENTER θα βρείτε όλους τους γνωστούς τρόπους αποπληρωμής ακόμα και με άτοκες δόσεις.