ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ
  • 213 042 4551

Facial Aesthetics – Μεσοθεραπεία

Αναζωογόνηση του δέρματος

Η μεσοθεραπεία είναι ευρέως γνωστή για τα εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα που έχει στο σώμα. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και στο πρόσωπο για την πρόληψη και θεραπεία από τα σημάδια της γήρανσης και για την αναζωογόνηση του δέρματος.

Με τη μεσοθεραπεία εμπλουτίζεται το δέρμα με ένα ειδικό μείγμα θρεπτικών συστατικών με αποτέλεσμα, το πρόσωπό να ανακτά την φυσική ελαστικότητα, το σχήμα και τη λάμψη του. Δεδομένου ότι αυτή η μη-επεμβατική θεραπεία αναπληρώνει φυσικά απαντώμενες ουσίες που απαιτούνται από το δέρμα για να ενυδατωθεί και να επιδιορθώσει τις ατέλειες του, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακράς διαρκείας.

Καθώς το δέρμα γερνά, χάνει ινοβλάστες, τα κύτταρα του δέρματος που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Με την πάροδο του χρόνου οι ίνες ελαστίνης και η δομή του κολλαγόνου εκφυλίζονται.

Μία από τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους για την αναστολή της γήρανσης του προσώπου είναι η έγχυση αυτόλογων κυττάρων, ή αλλιώς αυτόλογη μεσοθεραπεία. Πρόκειται για μια απολύτως ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο για να αναζωογονηθεί το δέρμα και να προωθήσει την αναγέννηση των ιστών του.

Αυτή η μέθοδος είναι εκπληκτικά απλή. Κατά τη διαδικασία, μία μικρή ποσότητα αίματος του ασθενούς λαμβάνεται και με την κατάλληλη επεξεργασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες πλάσμα (PRP: Platelet Rich Plasma) για την αναδόμηση του προσώπου με τα αποτελέσματα να είναι ορατά ήδη από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής.
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Απαιτούνται 2-3 μηνιαίες συνεδρίες στην αρχή της θεραπείας και εν συνεχεία ανά 3-6 μήνες για διατήρηση του αποτελέσματος αναλόγως το κάθε περιστατικό.

Συνοψίζοντας η αυτόλογη μεσοθεραπεία:

  • Ενυδατώνει το δέρμα και προστατεύει από την απώλεια υγρασίας
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Ρυθμίζει την ισορροπία του λίπους του δέρματος
  • Επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος
  • Προωθεί τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος
  • Λειαίνει τις ρυτίδες του δέρματος
  • Αλλάζει το χρώμα του δέρματος, κάνοντάς το πιο φωτεινό, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την μελάγχρωση και τις σκοτεινές σκιές των ματιών.

 

Μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών

Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη εφαρμογή.

Πριν και μετά

(κάντε κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες)