ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ
  • 213 042 4551

Αναστάσιος Μ. Γκατζώνης

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1987 και ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημιού Αθηνών το 2005 από όπου και αποφοίτησα με βαθμό «Λίαν Καλώς» το 2010.

Από το 2010 μέχρι το 2012 εργάστηκα ώς γενικός οδοντίατρος στην περιοδοντολογική κλινική του Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών στα πλαίσια της στρατιωτικής μου θητείας. Στις αρχές του 2013 ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την καθοδήγηση κι επίβλεψη του Καθηγητή Φοίβου Μαδιανού απ’όπου κι έλαβα το 2016 το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα (M.Sc.) με βαθμό «Λίαν Καλώς». Έκτοτε κατέχω τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη στο τμήμα Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κύρια αρμοδιότητα την επίβλεψη κι εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών.

Η ερευνητική μου δραστηριότητα αφορά τόσο τις νέες και εξελιγμένες τεχνικές οστικής ανάπλασης για την αποκατάσταση οστικών ελλειμμάτων όσο και τις σύγχρονες μη επεμβατικές μεθόδους περιοδοντικής θεραπείας και αποκατάστασης περιεμφυτευματικών νόσων.

Είμαι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας, της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και της Διεθνούς Ομάδας Εμφυτευματολογίας (ΙΤΙ) και απο τον Απρίλιο του 2016 ανήκω και επίσημα στην επιστημονική ομάδα του ADVANCED DENTAL CENTER.

 

Κλινικά σημεία βαρύτητας

  1. Αναίμακτη θεραπεία περιοδοντίτιδας
  2. Εμφυτεύματα
  3. Κατευθυνόμενη οστική ανάπλαση
  4. Εφαρμογές LASER