ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ
  • 213 042 4551

Παναγιώτης Κ. Τσιρογιάννης

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1988 και αποφοίτησα από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2004, λαμβάνοντας τόσο το ελληνικό οσό και το γερμανικό απολυτήριο με »Άριστα». Το 2005 ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημιού Αθηνών από όπου αποφοίτησα με βαθμό »Λίαν Καλώς» το 2010. Με τη λήψη του πτυχίου μου και για ένα χρόνο εργάστηκα ως οδοντίατρος με κύριο γνωστικό αντικείμενο την επανορθωτική οδοντιατρική.

Από το 2011 μέχρι το 2012 εργάστηκα ώς γενικός οδοντίατρος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών στα πλαίσια της στρατιωτικής μου θητείας. Στις αρχές του 2012 ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Προσθετική και Προπροσθετική χειρουργική – Περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου στη Γερμανία υπό την καθοδήγηση κι επίβλεψη του Καθηγητή Dr. Guido Heydecke. Κατά την εκπαίδευση μου ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην εκμάθηση και εξοικείωση με ψηφιακές μεθόδους τοποθέτησης εμφυτευμάτων και ενδοστοματικών μέσων αποτύπωσης. Ταυτόχρονα με την εξειδίκευση ξεκίνησα και τη διδακτορική μου διατριβή την οποία και ολοκλήρωσα με τη λήξη της ειδικότητας μου λαμβάνοντας τον τίτλο »Dr.med.dent».

Για δύο έτη υπήρξα ανεξάρτητος κλινικός ερευνητής για λογαριασμό δύο εκ των κορυφαίων εταιρείών εμφυτευμάτων παγκοσμίως, της Straumann και της Nobel Biocare, μελετώντας εξελιγμένες επιεμφυτευματικές προσθετικές εφαρμογές και δημοσιεύοντας πέντε (5) μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία. Στα τέλη του 2015 κι ενώ είχα αποκτήσει μόνιμη θέση στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου του Αμβούργου έκανα την επιλογή να κάνω ένα νέο ξεκίνημα πίσω στην Ελλάδα.

Ξεκίνησα να εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα της Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, θέση την οποία κατέχω μέχρι και σήμερα, και ταυτόχρονα ως προσθετολόγος σε μία ιδιωτική κλινική στην Αθήνα. Τον Ιούλιο του 2016 ίδρυσα το ADVANCED DENTAL CENTER, ένα υπερσύγχρονο οδοντιατρικό κέντρο στο οποίο και ασκώ την οδοντιατρική επιστήμη, προσφέροντας μαζί με τους συνεργάτες μου εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

 

Κλινικά σημεία βαρύτητας

  1. Προσθετική
  2. Εμφυτεύματα
  3. Προπροσθετική χειρουργική & Περιοδοντολογία
  4. Ψηφιακή οδοντιατρική